RUITERSPORTCENTRUM DE KRIMHOEVE

                         Hoenderloo      

September, maand van de kennismaking


In het kader van de FNRS open dagen worden er in september 2020 kosteloze kennismakingslessen verzorgd. Het thema is 'Plezierig paardrijden door Permanente Rijkunstige Ontwikkeling'. Voor alle leeftijden en voor zowel recreatieve ruiters als sportruiters is er een individueel ontwikkelingstraject dat tot duurzaam plezierig (en succesvol) paardrijden leidt.

Bijna iedere ruiter heeft een trainer nodig en onze trainingsstaf wil een plezierige gemakkelijke wijze van paardrijden bieden met een duidelijk individueel ontwikkelingsplan. Daarbij is het doel een bestendige ontwikkeling van het rijkunstig niveau. Daardoor -en door een afwisselend aanbod van activiteiten- blijft paardrijden voor velen een leven lang een bron van vreugde, fitheid en inspiratie.


De Krimhoeve richt zich in het bijzonder op (jeugd)ruiters die twee of meer keer per week willen rijden. Voor de jongsten is er de kinderclub Bixie&Bos (tot 8 jaar). Zij rijden één keer per week op zaterdagochtend. Vanaf acht jaar kan gekozen worden tussen één keer per week rijden of meer keren per week rijden. 10+ rijdt twee of meer keren per week. In alle leeftijden ontvangen ruiters individuele instructie en begeleiding, in groepjes van maximaal vier personen.

Op de Open Manegedagen organiseert de kinderclub een bosrit (aan de hand) voor belangstellenden, en is er de hele dag een jeugdinstructeur beschikbaar voor het geven van voorlichting.

Jongeren vanaf acht jaar uit de doelgroep kunnen op de Open Manegedagen deelnemen aan een les. Hiervoor moet wel tevoren worden afgesproken via info@krimhoeve.nl.

Ook senioren kunnen deelnemen aan een activiteit op de Open Manegedagen, op afspraak via info@krimhoeve.nl.


programma open dagen FNRS 18 en 25 september 2020,

Zaterdag

09.00 – 10.00   instuif Kinderclub (6 tot 8 jaar), bezoekers kunnen meedoen (09.00 uur aanwezig);
11.00 – 12.00   jeugdruiters 8 tot 10 jaar, bezoekers kunnen op afspraak meedoen (10.30 uur aanwezig);
10.00 - 12.00   informatie over onze jeugdopleiding (10-25 jaar);
12.00 – 16.00   informatie over mogelijkheden voor senioren (zelf rijden op zondag).

Zondag

12.00 – 16.00   proeflessen/training (half uur) voor senioren en junioren vanaf 12 jaar.
                        (uitsluitend op afspraak gemaakt op zaterdag of per mail).