RUITERSPORTCENTRUM DE KRIMHOEVE

                         Hoenderloo      

Paardrijden in het natuurgebied Ugchelen-Hoenderloo en NP De Hoge Veluwe.Door het pensioneren van paarden kunnen we slechts heel beperkt buitenritten verzorgen. We beperken ons daarom tot ruiters die regelmatig bij ons rijden.


De Krimhoeve verzorgt individuele buitenritten (één tot drie ruiters, begeleid door een gediplomeerd instructeur). Deze bosritten zijn bedoeld voor ruiters met middelmatig tot veel rij-ervaring die zelf willen kiezen hoe de buitenrit wordt ingevuld. Er worden tochten gemaakt van 2 tot 3 uur in de bosrijke omgeving van Hoenderloo. Ook een rit door het Nationaal Park De Hoge Veluwe behoort tot de mogelijkheden.

De tochten worden geheel 'op maat gemaakt', passend bij de wensen en rij-ervaring van de ruiters.


Ruiters die vaker willen buitenrijden en die voldoen aan het ruiterprofiel 'vlot rijdend met sportieve instelling en idem BMI' kunnen ook aansluiten bij de ruitervereniging van de Krimhoeve. Zij kunnen dan aansluiten bij andere leden die individueel of in kleine groepjes buitenrijden.


Voor aanvullende informatie of reserveren kunt u bellen op 06-42615610 (tussen 19.00 en 22.00) of mailen naar info@krimhoeve.nl.

 


individuele buitenrit op maat
: €100.00 voor één deelnemer en €50.00 voor verdere deelnemers, inclusief 'goed-weer garantie' (bij slecht weer kan kosteloos worden geannuleerd).

RV De Krimhoeve:   Recreatie-leden (€ 30.00 p.j.):     eerste 10 uur € 150.00, volgend uur € 12.50

                               Niet-leden (met ruiterbewijs):      eerste uur € 20.00, volgend uur € 15.00