RUITERSPORTCENTRUM DE KRIMHOEVE

                         Hoenderloo      

Uw paard mee bij uw vakantie op de Veluwe


IN 2020 IS ER SLECHTS ZEER BEPERKT VAKANTIESTALLING MOGELIJK. ER KUNNEN GEEN GROEPEN WORDEN ONTVANGEN.

--


De Krimhoeve reserveert stallen voor ruiters en ruitergroepen die logeren bij Buitensporthotel Hoenderloo dat accommodatie heeft op de eerste verdieping van een stalgebouw. Ook ruiters die elders in Hoenderloo verblijven en op vakantie hun paard willen meenemen kunnen gebruik maken van deze stallen.

Wij bieden uw paard een ruime box of een paddock met schuilstal, waarbij u kunt kiezen om het paard zelf te voeren of door ons te laten voeren. Stro, ruwvoer en brok zijn bij de prijs inbegrepen. Paarden met alleen een stal kunnen tweemaal daags gebruik maken van een paddock.

In verband met de hoge gezondheidsstatus van De Krimhoeve dienen gastpaarden gescheiden te blijven van de vaste populatie. Gastpaarden kunnen daarom op andere tijdstippen dan de vaste populatie gebruik maken van de paddocks (18.00-23.00 & 06.00-10.00 uur) en geen gebruik maken van grasland dat door de vaste populatie wordt gebruikt.

Wij gaan er van uit dat onze gasten Hoenderloo bezoeken om in de Veluwse natuur te rijden en verzorgen goede ruiterkaarten van de ruime omgeving. In geval van nood of als u te ver weg geraakt bent halen we uw paard op in het bos.

Het is ook mogelijk om bij ons te trainen in de springtuin of de rijhal. Dit dient echter van tevoren aangegeven te worden zodat we u in het schema kunnen opnemen.

Plaatsen van een paard in grasland waar veel wisselende paarden op staan is een veterinair risico. Onze paarden mogen daarom niet elders van dit soort weilanden gebruik maken. Wij respecteren paardeigenaren die wel willen dat hun paard altijd kan grazen. Wij kunnen hier echter vaak niet aan tegemoet komen en zijn dus in deze gevallen helaas geen geschikt verblijfsadres.